До списку новин

У другій черзі виконується облаштування вхідних груп

17 лютого 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що у другій черзі ЖК «Львівська Площа» виконується облаштування вхідних груп. Про це повідомив керівник будівництва.

Паралельно в першій секції тривають фасадні роботи, завершується монтаж карнизів на другому і третьому поверхах, зроблено облицювання плиткою підлоги в МЗК, змонтовано прилади освітлення, встановлені лічильники холодного водопостачання.

Також повідомляється, що в другій секції продовжуються фасадні роботи, майстри завершують монтаж карнизів на другому та третьому поверхах, закінчують роботи з оздоблення холодних переходів, облицювання плиткою підлоги в місцях загального користування зроблено. Паралельно закінчено монтаж приладів освітлення та шаф пожежних щитів. Виконується облаштування лічильників холодного водопостачання.

У паркінгу на -1 поверсі завершено цегляну кладку, триває монтаж дощової каналізації.

З приводу придбання квартири в ЖК «Львівська Площа» та ходу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Контакти доступні за посиланням.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ТОВ «РІЕЛЖИТЛОБУД»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 499-17-79
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/19/2024 становить 38.91 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Львівська Площа. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.